вторник, 7 май 2024 г.

Фики Стораро стана кръчмар

Певецът е сред най-скъпоплатените у нас

Фики Стораро припечелва както от многобройните си участия, така и от семейния бизнес – малката сладкарница, превърната в кръчма, намираща се в столичния квартал „Княжево“. „Галерия“ пише, че от месеци насам в менюто са включени обедни предложения – от салати, супи и основни ястия, та чак до запазената им марка – десертите.

По този начин изпълнителят вдига оборота, тъй като в близост се намират  корпоративни сгради, от които се стичали десетки служители. Същите дали предложението за по-обширно меню, което Фики, брат му Емрах и баща им Тони побързали да реализират. Цените на новите ястия не са споделени в официалната страница на заведението, като вероятно това е умишлен ход, за да не превърнат в обект на коментари. Като тип кръчма, мястото е далеч по-търсено, както за събития от типа на рожден ден и кръщенета, така и за срещи между приятели и познати. Основната работа е поверена на бабата и майката на Фики – те са и готвачи, и сервитьори, и чистачки. Това обаче по никакъв начин не ги натоварвало, тъй като приемали бившата сладкарничка като втори дом.

Семейният бизнес се оказа печелиш

От няколко месеца насам Фики избягва столичните заведения, залагайки на домашния уют. Причина за това е вълната от недоброжелатели, които първо го обвиниха в крадена песен, а след това блокираха акаута му в Инстаграм, наброяващ 400 000 последователи. Първият повод даде храна за размисъл на много от меломаните, след като част от тях директно нападнаха изпълнителя, споделяйки, че е взаимствал цели четири парчета от емблематичната песен на ексдуото Румънеца и Енчев – „Пипни му тук“. „Ще търсим компенсации, разбира се, за това, че повече от година всеки пее песента, както намери за добре“, обясни по онова време Георги Енчев, докато фолк звездата остана без коментар по темата.

По-късно, навръх петия рожден ден на сина му Тони, кръстен на дядо си, най-търсеният му канал рухна. Фики се превърна в жертва на хакерска атака и то не с една цел. Първо, той трябваше да бъде компрометиран, тъй като плъзна гола снимка на мъжки полов член, създавайки внушението, че той сам се е щракнал и я публикувал. След това страницата бе блокирана, като възстановяването в такива случаи коства немалка сума пари – обикновено от 2000 до 4000 лева.

С Гюлджан по време на последната им почивка зад граница

За да избяга от светлините на прожекторите, той и любимата му жена Гюлджан забегнаха в Дубай. В емирствата те прекараха близо седмица, съчетавайки полезното с приятното. Сред другите дестинации, отбелязани едва от началото на тази година се нарежда и Доминикана. Там семейството бе в пълен състав, подобно на екскурзията в края на 2022 г. -до екзотичните Малдиви. Близки издават, че Фики възнамерява да вложи част от спестените си пари в пътешествия, тъй като децата му вече са достатътчо големи, за да го придружават.

Един от проблемите му е малкият Емрах. Славата бързо застигна ученика, който първо се качи на ултра скъп автомобил, после се появи с часовник за няколко бона, а на финал – залюби най-скандалната изпълнителка в „Пайнер“ Теди Александрова и я заряза. Драмата помежду им продължи в съда и нанесе петно на иначе чистия имидж на Стораро. Всичко това далеч не се нравело на 28-годишния изпълнител, който провел няколко разговора с брат си. Разбира се, по тийнейджърски Емрах отговорил на съветите с втора доза скандал – отвори вратите на баровското си жилище, обзаведено от турски дизайнер, имащ поръчка от самия президент Реджеп Ердоган.

Опитвайки се да изпъкне по свой начин и да направи феновете си щастливи, Фики сподели, че смята да се откаже от фолка и да стартира своя поп кариера. Разбира се, новината не се прие с овации. Фикрет, както е цялото му име, издаде, че трансферът му между жанровете вероятно няма да се случи, но ще се стреми към баланс, за да задоволява очакванията на различните фен маси.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html