11.8 C
София
неделя, 2 април 2023 г.

Десислава Атанасова: Посолството на САЩ оторизирало ли е Венеция Ангова да прави списък „Магнитски“?

„U.S.Embassy Sofia, бихте ли обяснили на българската общественост дали сте оторизирали член на изпълнителния съвет на партия „Продължаваме промяната“ и заместник – председател на ПГ на ПП в 48-то НС – г-жа Венеция Ангова да определя списък на санкционирани в бъдеще по закона „Магнитски“ лица чрез профила си в социалните мрежи?“ Това написа в профила си във фейсбук Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„В случай, че Посолството на САЩ в България не е възлагало на г-жа Ангова подобна дейност считам, че е необходимо да се разграничи от такъв тип лъжлива пропаганда, използвана в предизборната кампания от страна на ПП.

ГЕРБ – СДС призовава за спазване на добрият тон в предизборната кампания и остро осъжда манипулации от подобен вид“, пише още Атанасова.

На своята страница във фейсбук Ангова е написала  „Всяка прилика с действителни лица и събития е неслучайна. Историята продължава….“. Под поста е пуснала колаж със снимки, озаглавен ФК „Магнитски“ – титуляри и резерви“. Титулярите са санкционираните досега, а резервите – Бойко Борисов, Делян Добрев и Иван Гешев.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html