събота, 27 април 2024 г.

Еда Едже се омъжва за баскетболист

С баскетболиста са една от най-обичаните светски двойки в родината си

Популярната актриса Еда Едже и баскетболистът Бурахан Тунджер планират да узаконят връзката си през това лято. Според публикациите в турските медии звездната двойка организира пищно сватбено тържество, което ще се проведе на 8 юни край Босфора. Очаква се събитието да предизвика огромен обществен интерес и да събере стотици известни лица от турските спортни и шоу среди.

Еда и Бурахан имат петгодишна връзка, съпровождана от редица раздели, събирания, слухове и скандали. Неотдавна в свое интервю обичаната актриса сподели, че е много привързана към своето семейство и мечтае скоро да създаде и свое, както и да има две или три деца.

В хитовата сага „Опасно изкушение“ екранната й героиня Йълдъз облича изискани сватбени рокли цели девет пъти. За тоалета на своята истинска сватба Еда е избрала да се довери на чужда модна къща, която вече работи по поръчания от нея модел.

Еда получи признание с първата си главна роля в сериала „Мръсната седмица“ през 2011 г. Официалните й романтични взаимоотношения са три – най-напред има връзка с певеца Ферман Акгюл. След като се разделят, тя е гадже с 28 години по-възрастния от нея продуцент Неджати Алпънар. От 2019 г. започва любовния й роман с известния турски спортист баскетболиста Бурахан Тунджер, с когото й предстои след няколко месеца да мине под венчило.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html