неделя, 5 май 2024 г.

Остин Бътлър се поболя след ролята на Елвис

За превъплъщението си в Краля на рока актьорът бе отличен със „Златен глобус“

Актьорът Остин Бътлър призна, че вероятно е увредил гласните си струни завинаги, след като влезе в ролята на Елвис Пресли в биографичния филм на Баз Лурман „Елвис“.

31-годишният артист развълнува феновете миналия месец, когато прие наградата „Златен глобус“ за превъплъщението си в легендарния певец, докато говореше досущ като Краля на рока. Мненията се разделиха на две! От „Боже, колко е добър“, до „той звучи твърде неестествено“.

Самият Бътлър призна, че още се опитва да се отърве от акцента на щата Тенеси, характерен за Краля на рока. Той смята дори, че гласните му струни са били сериозно увредени „с цялото това пеене“.

„Опитвам се лека-полека да се отърва от акцента, но вероятно съм повредил гласните си струни с цялото това пеене. Една песен отнемаше 40 дубли“, каза Остин.

Филмът обаче бе добре приет от критиците и има осем номинации за „Оскар“. „Беше вихрушка и е невероятно, защото когато правите филм, никога не знаете как ще бъде приет. Имаше притеснения, че някои неща могат да се объркат, така че да бъда приет по начина, по който бях приет, означава всичко за мен“, каза звездата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html