понеделник, 6 май 2024 г.

„Арда“ надигра категорично „Локомотив“ с резултат 5:0

Снимка: БГНЕС

„Арда“ надигра „Локомотив“ (Пловдив) с 5:0 в мач от „Ефбет Лига“, заяви старши треньорът на отбора от Кърджали – Александър Тунчев.

„Няма как да не съм доволен. Вкарахме пет гола, създадохме много положения, искахме повече победата, бяхме по-агресивни и контролирахме играта почти през целия мач“, заяви Тунчев в интервю за Диема Спорт.

„Имаме много опции в атака и разполагаме с добри изпълнители. За наше щастие, днес ни се получиха нещата и при статичните положения. Определено има неща, върху които трябва да работим, но днес определено ни се получи. Ще се опитам обаче през следващата седмица да снижа играчите ни, защото не искам да летят в облаците заради няколко гола“.

Преслав Боруков, който вкара гол и бе избран от Диема Спорт за най-добър играч в мача, описа победата на „Арда“ като футболна лекция.

„Стана футболен празник, играхме добър футбол и победихме. Мога да го нарека футболна лекция. От месец и половина сме заедно с останалите, направихме два лагера, сприятелихме се, има настроение и нещата ни се получават“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html