неделя, 5 май 2024 г.

ССИ ще продължава да защитава малкия бизнес

Васка Бакларова
Снимка: ССИ

Съюзът за стопанска инициатива (ССИ) очерта на Общо събрание целите, които поставя пред себе си за 2023 година. Това съобщиха от пресцентъра на организацията. В ССИ членуват 11 000 предприятия.

„Изключително важно за нас е да продължим да работим в посока защитаване на интересите на микро, малкия и средния бизнес у нас. Макар и подценяван, той е от ключово значение за развитието на българската икономика”, каза Васка Бакларова, председател на ССИ.

Сред останалите приоритети на Съюза са активната работа с браншови организации и асоциации, съдействие от страна на ССИ в подготовката на бизнеса и икономиката за изпълнение на изискванията по Зелената сделка, съдействие по отношение на процеса по цифровата трансформация на страната и киберсигурността, подпомагане на процеса на излизане на микро, малкия и средния бизнес у нас на международните пазари, набирането на нови членове.

На 7 февруари 2022 г. Васка Бакларова беше избрана за председател на Управителния съвет на Съюза за стопанска инициатива.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html