неделя, 5 май 2024 г.

Принц Хари цъфна на лесбийско парти

Звездната двойка е сред най-желаните гости в САЩ

Принц Хари проплака пред цял свят колко е наранен от кралското семейство в скандалната си автобиография, която счупи касовите апарати от продажби.

Но „блудният син“ можел и да се забавлява! Той и съпругата му Меган Маркъл бяха забелязани на доста любопитно тържество в Калифорния.

Двамата бяха сред звездните гости на 50-ия рожден ден на Порша де Роси. Юбилеят на актрисата, която помним от „Али Макбийл“, обаче прерастна в нещо далеч по-пищно. Партито се превърна в церемония по подновяване на брачните обети между Порша и съпругата й  – популярната тв водеща Елън Дедженерис.

Ритуалът беше изненада за гостите, но за самата Дедженерис, която беше видимо същисана, като видя съпругата си в красива сватбена рокля и с букет бели рози в ръце. Като длъжностно лице на церемонията се вживя Крис Дженър, а певицата Бранди Карлайл забавлява гостите с музика на живо.Освен Хари и Меган, там били куп звезди – Гуинет Полтроу, Кортни Кокс, Дженифър Анистън, Орландо Блум и жена му Кейти Пери.

Дедженерис и Порша де Роси се ожениха през 2008 г., като Елън е доста по-възрастна от партньорката си, но пък за любовта прегради няма.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html