5.5 C
София
четвъртък, 23 март 2023 г.

Рикардиньо: Искам да вкарам много голове за „Левски“ и да играем в Европа

Едно от новите попълнения на столичния гранд „Левски“ Рикардиньо говори пред клубната телевизия. Бразилският нападател заяви, че целта е Европа, а той иска да помогне на отбора с много голове.

„Чувствам се много добре. Този един месец е много добър за мен, защото започнах работа с моите съотборници. Вече се запознах с целия отбор и съм много щастлив.

Много е важно, че започнах да вкарвам голове. Става дума за подготовка и приятелски мачове, но въпреки това е важно. Чакам да дойде и първенството, защото там е от по-голямо значение“, заяви Рикардиньо.

„Уелтон, Роналдо и Цунами ми помогнаха, но и останалите момчета от отбора ме приемат много добре. Мисля, че се адаптирах на 100 процента. Много е важно, че имам мои сънародници в отбора. Бързо приех да дойда в „Левски“. Когато моят агент ми каза, че има интерес, аз не чаках втора покана и сега съм много щастлив.

Станимир Стоилов винаги ми дава съвети. Обяснява ми как да се позиционирам по терена, така както на него му харесва. Това също е нещо, което ми помага да свикна. Мисля, че до началото на първенството ще привикна към изискванията.

Тази година искам да вкарам доста голове за „Левски“. Тази година целта е да се класираме за европейските турнири. Надявам се да помогна с максимален брой голове.

Бих казал на феновете ни да продължават да ни подкрепят, както са го правили до този момент“, завърши Рикардиньо.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html