неделя, 5 май 2024 г.

Веселка от „Фермата“ вдига сватба с третия си мъж

Веселка спечели два пъти „Фермата“

Победителката в последния сезон на „Фермата“ Веселка Маринова вдига сватба с приятеля си Велин през следващата година, пише “Галерия”.

Когато срещнал вече двойната шампионка в аграрното риалити, той не знаел, че тя е телевизионна звезда. Влюбените се събират в труден период и за двамата. Нещата не потръгнали твърде добре в началото, защото трите деца от предните два брака на победителката го приемали като чужд човек. Именно уважението и прекрасното отношение към тях обаче убедило Веселка, че тъкмо Велин е мъжът за нея. „Нямах никакво намерение да започвам връзка, бях много недоверчива. Той показа изключителна честност, постоянство и голямо уважение към децата ми. За една майка това означава много. Той е прекрасен човек, който ми показа, че в живота има и много хубави неща“, споделя Веселка. Затова тя смята да узакони връзката си с него. Победителката обаче призна, че въпросът  дали ще има четвърто дете от новия си мъж е далеч по-сложен.

С трите си деца

С втория си съпруг Момчил,  който е баща на двете й по-малки деца, се разделят преди година и половина. Тя намира сили да напусне родното си село Борима, където гледала коне и се прехранвала с дърводобив. Премества се в Троян с трите си деца и започва да изработва сувенири и бижута. Там тя държи и къща за гости. Парите за нея  вложи от първия си чек от 100 000 лева преди три години, когато пак спечели „Фермата“. Сега смята да инвестира парите за образованието на трите си деца. „Те ходят на детска градина и на училище, много са умни, даже прекалено за възрастта си. Мога само и единствено да се моля те да са добре и да се развиват, аз ще дам всичко възможно от себе си за това. Освен това ще инвестирам част от парите и в заведение, в което и приятелят ми помага“, призна Маринова. С бившия й съпруг са успели да запазят добри отношения, даже сега се разбират  по-добре, отколкото преди. Помага й в грижите за децата, както и финансово. За разлика от първия й съпруг, който е баща на най-голямото й дете, с когото въобще не се разбира. Тя дори е била жертва на физическо и психическо насилие от него и едва успяла да се отърве от насилника, който я е тормозел в дома й. Срещу него дори имало издадена ограничителната заповед. „Аз се отделих много трудно от този човек, той беше маниак, изрисува името ми на врата си! Преследваше ме. Това не беше любов, а мания, че съм негова вещ!“, разказвала е брюнетката, която е имала и други сериозни изпитания през живота си. Бившата конярка още не е преодоляла смъртта на майка си, която си отива от този свят в началото на годината. Във „Фермата“ тя разказа за най-голямата си загуба в живота. „Мама ми липсва най-много. Когато се прибера вкъщи след „Фермата“ ще видя децата си, а нея няма да я видя. Но зная, че тя е до мен и ми дава сили във всичко, което правя. Понякога си говоря с нея. Искам да я видя в съня си, поне за малко”, разплака се тя. Веселка се надява майка й да бди над нея и да й помага в живота. А тя вярва, че в живота няма случайни неща и Бог постоянно й праща знаци. „По принцип се старая да правя добро, за да може и енергията около мен да е положителна. Колкото и невероятно да звучи, аз вярвам в съдбата, в това, че всеки човек има някаква мисия в живота си. Много пъти ми се е случвало да имам много силни усещания – за дребни неща, които хората не могат да видят, но за мен се оказват решаващи“, споделя още двукратната шампионка от риалити предаването.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html