неделя, 5 май 2024 г.

Бившата на Сашо Кадиев завъртя бизнес с дрехи

 

Таня и Сашо Кадиев запазиха добрия тон заради Кати и след раздялата си

Таня Тончева, бившата половинка на актьора и тв водещ на „Преди обед“ Александър Кадиев и майка на дъщеря му Катерина, се върна към танците, които бележат живота й – от 7-годишна, та чак до днес. През последните два месеца танцьорката по салса и бачата беше на фестивали в Лондон и Нанси.

„Лека-полека се връщам към моята страст. Вече участвах във фестивали по света, на които бях поканена. Мисля и да започна да преподавам с моя партньор Moe Flex, който живее в Лондон и с когото обиколихме целия свят. Въобще работя в посока да се върна към световната сцена, защото спрях да танцувам, когато забременях и родих Кати. Но не мога без танца  – той е сърцето, душата ми… целият ми живот! Когато спрях да танцувам не знаех какво друго мога да правя, но се оказа, че съм и добър търговец. Така че, който чете това, може да се свърже с мен“, смее се красивата Таня, цитирана от “Галерия”. Тя има собствен онлайн магазин, чрез който продава тоалети, козметика, парфюми, аксесоари… А извън танците и работните си ангажименти, тя е отдадена на дъщеричката си Кати, която носи името на известната си баба – актрисата Катерина Евро. Момиченцето вече е в първи клас в ЧСУ „Българско школо“ и с удоволствие ходи на училище, където се обучава по метода „Монтесори“ и получава много внимание и грижи. Но малката палавница вече с нетърпение чака Коледа, макар да знае, че белобрадият старец не съществува. Скоро попитала майка си: „Вие с тати какво ще ми купите уж, че е от Дядо Коледа?“.

Танцьорката все още живее с бившата си свекърва Катето Евро

Кати придружи майка си в Лондон миналия месец. И докато Таня танцува в клуб Scala, приятелят й Ервин поема грижите за момиченцето. А на другия ден Кати е сюрпризирана с разходка в „Ричмънд парк“, където се впечатлява от близостта с животните – стотици сърни и елени, които спокойно се разхождат до нея. Чаровното дете има щастието да расте щастливо и обгрижвано, заобиколено с много любов.

„Кати изобщо не усети раздялата ни с баща й, с когото бяхме заедно 10 години. Никаква драма нямаше тя с това! Представихме й случващото се в отношенията ни по много хубав начин, а и никога със Сашко, както го наричам, не сме се карали пред нея. Тя никога не е била свидетел на скандали, а само на любов! Сега единствено не можем да я разделим – кой да я гледа! Само се разправяме с баща й при кого колко дни е била, за да отиде при другия. И се шегуваме, че двамата явно трябва да имаме още едно дете, за да бъде всичко наред“, смее се Таня.

Потвърждение за добрия тон между бившите е, че красавицата продължава да живее в семейната му къща в Кокаляне. Тя и Кати са на единия етаж, а на другия – Катето Евро. Александър Кадиев е на квартира в големия град с приятелката си Ивелина Чоева. А относно личните отношения на танцьорката в момента и дали има човек до себе си, отговорът й е доста категоричен: „Не, няма мъж, с когото съм сега, но и нямам желание и необходимост в тази посока към днешна дата! Чувствам се много добре, щастлива съм, духът ми е свободен и мога да правя това, което най-много обичам – да танцувам! Хората много спекулират, виждайки мои снимки в социалните мрежи, на които съм с Ервин. С него сме заедно от първи клас, седяхме на един чин, той е първият ми партньор по танци, заедно тренирахме бойни изкуства… Животът ни през тези 33 години е почти неразделен, с малко изключение, когато той пътуваше на мисии като военен. Ервин е мой най-близък приятел, той е наше семейство, Катето и Сашко го обожават, а и е най-добрият човек, когото познавам. Хората си мислят, че Ервин е мое гадже, но не е! За мен той е много повече от гадже, любов… И в най-трудните моменти, когато починаха майка и брат ми, винаги е бил до мен. Толкова е силна връзката помежду ни, че той винаги знае, когато аз не съм добре, и пристига при мен! Ервин си има и свое семейство – синът му Мартин Реджебов е един от младите голмайстори на ФК „Берое“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html