неделя, 5 май 2024 г.

Къванч и Йозге Йозпиринчджи правят римейк на „Семейство Сопрано“

Звездите се радват на близки приятелски отношения

Турската суперзвезда Къванч Татлъту се включва в нов проект – амбициозната продукция „Семейство“ на телевизионната компания Show TV. Оттам обявиха актьорския състав и веднага стана ясно, че на синеокия хубавец ще партнира друга звезда – красавицата Йозге Йозпиринчджи. Двамата вече се доказаха като тандем в продуцираната от „Нетфликс“ поредица „Една подводна история“.

Новият им съвместен проект е римейк на рейтинговата американска драма „Семейство Сопрано“. В сериала Къванч изпълнява ролята на Аслан, собственик на нощен клуб „Волта“. Екранният му герой е проницателна личност, мрачен и обгърнат в мистерия мъж, а на Йозге е поверен образът на Девин, психоложката, която лекува Аслан и става част от вътрешния му кръг.

Къванч е един от любимците на екрана

Според информация в турската преса създателите на „Семейство“ ще заложат на преобладаващо криминален сюжет с надеждата продукцията да повтори успеха на превърналия се в легенда сериал „Ямата“, който в момента се излъчва в българския ефир.

Покрай участието на двамата в сериала на „Нетфликс“ се стигна и до неприятности – след скандал на снимачната площадка стана ясно, че Йозге отива на съд. Всичко това помрачи премиерата на дългоочаквания научнофантастичен сериал за историята на подводницата „Якамоз С-245“. По случай официалния старт на продукцията бе организирана специална празнична вечеря за екипа, на която обаче актрисата не присъства. Причина за това се оказа възникналото напрежение между нея и продуцента на проекта Онур Гювенатам.

Той е завел дело срещу актрисата заради нейни действия, предизвикали проблеми по работата върху продукцията. Йозге от своя страна е бойкотирала напълно сериала, като не е коментирала или публикувала нищо, свързано с премиерата му.

„Историята на подводница „Якамоз С-245“ представя в седем серии по 45 минути вълнуващ сюжет за екип от изследователи, които се опитват да оцелеят в подводница, след като апокалиптично бедствие връхлита Земята. Къванч Татлъту влиза в ролята на морски биолог, който се включва в изследователска мисия на борда на военната подводница, но се оказва изправен пред две непредвидени предизвикателства – да спаси живота си и да завладее отново сърцето на бившата си любима (Йозге). Към поредицата, изпълнена с много приключения и обрати, има значителен зрителски интерес. Тя попада в топ 10 на най-популярните продукции на „Нетфликс“ в 63 страни и е гледана над 22 милиона часа по целия свят само през първите пет дни от появата си в платформата.

Любопитството към проекта се засилва и заради провокативните интимни сцени между Къванч и Йозге. Двамата обаче са много близки приятели, което е публична тайна и няма как да ги заподозрат в любовни отношения.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html