неделя, 5 май 2024 г.

Кристина Апългейт вече има звезда на Алеята на славата

Кристина Апългейт направи първата си публична поява, след като обяви, че е болна от множествена склероза. Актрисата се появи на церемонията по откриването на собствената си звезда на Алеята на славата.

Апългейт научи за диагнозата си по време на снимките на телевизионния сериал „Dead to Me“. Създателите на шоуто й предложиха да откаже снимките и бяха готови да завършат проекта. Но актрисата отказа: искала продукцята да бъде завършена. Работата по третия сезон обаче беше почти невъзможна поради заболяването на Апългейт,к която трудно може да ходи и не може да издържи на стреса от снимачния процес.

Заснемането на сериалът, както призна звездата, е било „толкова трудно, колкото можете да си представите“.Апългейт е била водена на снимачната площадка в инвалидна количка, тъй като краката й изтръпват. Освен това актрисата напълня  с 18 кг и постоянно чувства умора. Ролята в „Dead to Me“ ще бъде последна за Кристина, заяви самата тя и възнамерява да работи в груго поприще – може би като продуцент.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html