неделя, 5 май 2024 г.

Обраха Уур Аслан и Сема Ергенекон в Испания

Звездната двойка е женена от 23 години и имат три дъщери

Звездната турска двойка Уур Аслан и Сема Ергенекон станаха жертва на крадци, докато бяха на почивка в Испания. Този неприятен момент се случи, докато се наслаждаваха на вечерята си в луксозен ресторант. Благодарение на бързата намеса на местните власти обаче откраднатите им вещи, сред които и лични документи, са върнати своевременно на собствениците, а извършителят на престъплението – задържан. Сема разказа за случката в личния си профил в Инстаграм и не пропусна да благодари на испанските полицаи за щастливата развръзка. Позитивните коментари и сърчица от феновете не закъсняха.

Наскоро българските зрители имаха възможността да наблюдават талантливия Уур в образа на безстрашния комисар Джем от криминалната поредица „Черно-бяла любов“, чиято сценаристка е именно дългогодишната му съпруга. В момента двамата отново работят заедно в един от най-рейтинговите проекти в Турция през тази година – „Присъда“.

Уур признава, че обича да е близо до съпруга си и затова често избира да участва в нейните проекти. Двамата са женени от 23 години и имат три дъщери. През 2014 г. се изправят пред най-голямото си изпитание – Сема е диагностицирана с рак на гърдата. Благодарение на подкрепата на мъжа си тя успява да пребори онкологичното заболяване.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html