сряда, 8 май 2024 г.

Бойко Борисов: ГЕРБ си имаме премиер, по-добър от мен няма (ВИДЕО)

Лидерът на ПП ГЕРБ беше на среща на младежката организация на партията и коментира няколко важни въпроса, един от тях е кандидат премиера за първият мандат, който ще бъде връчен от президента Румен Радев в понеделник.

„Когато някой си позволи да говори за ГЕРБ като мафиотска структура, не следва ли да се зададе въпрос дали фондациите, които финансират структурите на ГЕРБ дали са такива“, това попита Борисов.

„Само преди две години предлагахме „Зелени Балкани“ да се води от София като знак колко е силна и структурирана България. Тогава показателите бяха толкова добри, че ни приеха преди Хърватия в чакалнята за Еврозоната.

Иван Гешев: Рюте да даде доказателства, че за 50 евро може да се премине границата

В този ден започнаха протестите, защото на някой не му хареса България да е водеща. Сега нашето място вече е заето от Хърватия, Румъния и Гърция. Казвам го с прискърбие, защото преди две години бяхме преди тях“, заяви Борисов.

За състоянието на границата той каза: „Ако нещо не може да се оспори, защото е категорично, това е охраната на българската граница. Презглава идваха лидерите на Европа да гледат как България се е справила.

Вчера като прочетох какво е казал премиера Рюте, вие мислите ли, че случайно от другия край на Европа ще прелети английски премиер да ходи да гледа как се охранява границата. Мислите ли, че той няма работа, или Бойко е много драг, Виктор Орбан дойде и попита: „Как се оправяш бе човек“ и прекопира същото, гърците прекопираха“, отчете Борисов.
Трябва възможно най-бързо да се състави правителство и да се направи всичко възможно да се защити границата.
За това кой ще бъде предложен за премиер Бойко Борисов коментира:
„ГЕРБ има два варианта. ГЕРБ си имаме премиер, по-добър от мен няма, колкото и нескромно да звучи“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html