събота, 4 май 2024 г.

Асен Василев: „Джемкорп“ е опорка на ГЕРБ, вероятно отиваме на избори през март

Всичко това за ”Джемкорп” са нескопосани фойеверки на ГЕРБ. Това е меморандум за бъдещи намерения, което министерството на енергетиката е подписало, прекратено е. Това е за отвличане на вниманието. Някои депутати от ГЕРБ искат да получават допълнителни възнаграждения със създаване на парламентарна комисия за ”Джемкорп”. Това са опорки на ГЕРБ. Така съпредседателят на ”Продължаваме промяната” Асен Василев коментира пред бТВ казуса „Джемкорп“.

„Видяхме, че мандатоносителят е политически импотентен и говорихме с колегите от „Демократична България“ за кабинет на малцинството. Ако се изпълнят деветте ни условия правим кабинет на малцинството, категоричен бе той. Трябва да довършим интеграцията в Европа, да освободим бизнеса от рекета, да осигурим справедливост“, каза още той.

Вече петдесет дни чакаме да видим някаква визия за управление на България. Ние сме в едно безвремие, въртим на място, парламентът се занимава с глупости като изборния кодекс, заяви Василев и прогнозира, че в страната ще има нови предсрочни избори през март.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html