понеделник, 6 май 2024 г.

Наоми Кембъл забърка София в расистки скандал

Снимки: Туитър

Наоми Кембъл забърза София в расистки скандал. Информацията е публикувана в „Дейли Мейл“, които се позовават на свой източник. Според публикацията топ моделът останала потресена, тъй като я претърсили на летището в София само заради цвета на кожата й, цитира „Марица“. Наоми беше в София от 19 до 22 май за снимки на реклама на световен моден бранд. И не се показа публично.

„Наоми беше много разстроена. На пристигане я спряха власти на летището и наредиха пълна проверка на вещите й. Не стана ясно дали са служители на летището, или други. Тя смята, че е само заради цвета на кожата й“, добави източникът. „Наоми напусна с бейзболна шапка и чантата в ръце, настани се в хотел. Пристигна с толкова ентусиазъм да снима в София, но това определено я разстрои. Все пак изпълни ангажимента си“, каза източникът на таблоида.

Интересното е, че в коментарите читатели от всякакви страни и раси се възмутиха от Наоми, а не от „българския расизъм“. „Добре дошла на земята, тук редовно претърсват хората по летищата“. „От Марс ли падаш, светът работи така“. „Обикновените хора ги претърсват по летищата“, са най-честите коментари.

„Искрено съжаляваме за негативните преживявания на г-жа Кембъл в София. Днес започнахме пълна проверка на случилото се. В контакт сме с българските митнически власти, които потвърдиха, че проверката на пътници и багажи е част от тяхната работа и това е рутинна процедура. От летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме служителите, за да проучим случая напълно“, написаха от аерогарата ни.

Източник: standartnews.com

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html