понеделник, 29 април 2024 г.

Роналдо в „Юнайтед“ е грешка, ще е още по-голяма, ако остане

Снмики: Фейсбук

Въпреки 15-те си гола в 28 официални мача тази година и едно от попаденията за победата с 2:0 на „Манчестър Юнайтед“ срещу „Брайтън“, Кристиано Роналдо продължава да бъде обект на критика.

Джейми Карагър, бивш футболист на „Ливърпул“ и национал на Англия, постави под въпрос завръщането му на „Олд Трафорд“ в колонката си в британския вестник The Telegraph: „Неговият принос към победата на „Манчестър Юнайтед“ срещу „Брайтън“ беше още едно напомняне за неговия голям апетит за голове, но това не променя реалността: „Юнайтед“ направи грешка, като преподписа с португалеца миналото лято. Ще бъде още по-голяма грешка, ако го задържат през следващия сезон. Като се има предвид високата цена на трансфера и размера на заплатата му 500 000 паунда на седмица – това не е умна инвестиция“, добави Карагър.

В същото време мениджърът на „Юнайтед“ Ралф Рангник отрече да има скандал между Роналдо и капитана на тима Хари Магуайър. „Това, което се говори, че разделят съблекалнята, е глупост. Аз съм този, който решава кой е капитанът и не трябва да говоря с никой друг за това. Хари е наш капитан и ще продължи да бъде“, каза Рангник.“Става дума за това да играем добре, да сме заедно на терена и да печелим мачове. Това са неща, на които можем да повлияем“, добави германският треньор, за да сложи край на въпроса. „Червените дяволи“ ще играят срещу „Лийдс“ на Марсело Биелса в неделя.

Източник: trud.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html