неделя, 5 май 2024 г.

„Манчестър Юнайтед“ продължава да затъва

Снимки: Ройтерс

„Уотфорд“ шокира „Манчестър Юнайтед“ с 4:1 в мач от 12-ия кръг на Висшата лига. За тима, воден на Клаудио Раниери, Исмаила Сар изпусна дузпа.

В 28-ата минута Джош Кинг засече центриране отдясно на Еманюел Денис и откри резултата, а минута преди края на първата част Сар се разписа за 2:0 след подаване от Кико Фемения. Влезлият като резерва Дони ван де Беек вкара за 1:2 в 50-ата минута, а в 69-ата капитанът на „червените дяволи” Хари Магуайър бе изгонен заради втори жълт картон. В добавеното време Жоао Педро реализизра трети път за Уотфорд. В края на срещата и Денис вкара гол, оформяйки крайния резултат 4:1.

Звездата Кристиано Роналдо не успя да уцели вратата на съперника нито веднъж, но направи асистенция. В последните 7 мача във Висшата лига португалецът има само един гол – срещу „Тотнъм“ за 3:0.

Загубата е 4-а в последните 5 мача за „Юнайтед“. Тимът се свлече до седмото място в класирането на Висшата лига и е със 17 точки, а „Уотфорд“ се изкачи до 16-ата позиция с 13 точки, с колкото са „Астън Вила“ и „Брентфорд“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html