събота, 4 май 2024 г.

ЦСКА обърна „Арда“ на „Армията“

Снимки: Dsport

ЦСКА обърна „Арда“ с 2:1 в дебютния мач на новия треньор на кърджалийци Славко Матич.

Гостите успяха да поведат рано с гол на Милен Желев. „Червените“ не успяха да стигнат до изравнително попадение през първата част, въпреки че Кайседо бе близо до гола, но Караджов с една ръка изби топката в напречната греда.

Втората част започна по-добре за ЦСКА. Тимът на Стойчо Младенов изравни в 54-ата минута, когато Кайседо с глава матира Иван Караджов за 1:1. В 79-ата минута Брадли Мазику се превърна в герой за „червените“, вкарвайки победното попадение на „Армията“.

„Трябва да заявя ясно и категорично, че такова поведение няма да толерирам, ако се повтори ще падат глави. Аз такова поведение не понасям. Такова скандално първо полувреме да забравят да повтарят. Кой го е очаквал? Подготвихме се възможно най-добре през паузата. Второто, да. Коригирахме и видяхме духа, който ЦСКА трябва да притежава. Недопустимо е такова поведение, на който и да било на терена. Играчите са напълно наясно с нашите изисквания и цели, те трябва да бъдат постигани. Не говорим за титуляри и резерви“, бесен след мача бе наставникът на „червените“ Стойчо Младенов.

Източник: Dsport.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html