понеделник, 20 май 2024 г.

Бойко Рашков: Контролът над секциите е силно затегнат

Снимка: БГНЕС

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков подаде своя глас на изборите за президент и парламент. „Гласувах да има управление в България, което да не позволи повече кражба като тази, която бе извършена последните години във връзка със строителството на магистралите. Нарекъл съм тази кражба „кражба на века“, каза министърът.

„Всички български граждани чувстват какви са проблемите, затова трябва да дойдат да гласуват. Призовавам ги да дадат вота си за този, за когото трябва“, допълни Рашков.

Той добави, че от снощи контролът над секциите и сигурността им е силно затегнат и засега няма сериозни поводи да мислим, че някой се опитва да злоупотреби с машините.

„Имаме отделни случаи на опити за купуване на гласове и те са основно от ГЕРБ и ДПС.“ Това каза след като гласува служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

По думите му целият ден е на разположение на избирателите, той ги призова да гласуват.

„Нека да се явят и да гласуват за този в когото вярват, в противен случай, символично казано, няма да имаме морално право да критикуваме този или онзи. Българите трябва да бъдат отговорни и да гласуват за бъдещето. Всички граждани чувстват какви са проблемите, колкото повече граждани гласуват, толкова ще имаме по-добър живот утре“, каза още Бойко Рашков.

Източник: БНТ

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html