неделя, 28 април 2024 г.

„Лудогорец“ е на дъното след 0:1 от „Брага“

Снимки: Dsport
Треньорът на „Лудогорец“ Станислав Генчев очаквано беше разочарован след поражението с 0:1 у дома срещу „Брага“. Той сподели, че ранният гол тотално е объркал плановете на българския шампион и добави, че тимът му може много повече.
Единственото попадение в мача вкара звездата на гостуващия тим Рикардо Ортега още в 8-ата минута. След поражението българският шампион е на дъното във временното класиране на група F. Лидер е „Цървена звезда“ със 7. Сръбският гранд завърши наравно 1:1 като гост на „Мидтиланд“.
„Мачът не започна точно както очаквахме. Този гол промени плановете ни. „Брага“ трудно допуска гол при постепенна атака. Уязвими са на контраатака. Мачът се разви много добре за тях и до края на мача не успяхме да намерим път към вратата им“, заяви Генчев. „Не създадохме достатъчно опасности пред вратата на противника. Трябва повече да натискаме противника и да създаваме повече положения. Това ни липсваше. Всеки един опитен и добър футболист като Антон Недялков и Сисиньо е важен за нас. В защита не мога да кажа, че се справихме толкова лошо. По-скоро ни липсваше извеждащия пас. До момента се представяме доста по-слабо от възможностите си. Вкарали сме 1 гол в 3 мача, което не е характерно за „Лудогорец“. Всеки един мач играем за победа. Накрая на групата ще вземем място, което заслужаваме. Доста по-различен трябва да е „Лудогорец“, особено в атака. Трябва да сме много по-креативни. Към това се стремим в „Лудогорец“, каза още наставникът на „орлите“.
Капитанът Кирил Десподов също не скри разочарованието си. „Успяха да ни вкарат ранен гол. Не успяхме да отговорим на играта им до края на мача. Ще се борим в следващите мачове за точки”, лаконичен бе националът.
Източник: Dsport.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html