неделя, 28 април 2024 г.

„Левски“ обърна „Локо“ (Сф), Ники Михайлов спаси дузпа

Снимки: Dsport
„Левски“ победи с 2:1 „Локомотив“ (София) на Националния стадион „Васил Левски“ мач от 11-ия кръг на Първа лига. Домакините поведоха чрез Октавио още в началото, но Здравко Димитров и Билал Бари вкараха за „сините“. През второто полувреме Николай Михайлов спаси дузпа на Пламен Крачунов.
Това е първа победа за „Левски“ в първенството след завръщането на Станимир Стоилов като треньор. „Сините“ имаха две равенства и две загуби под негово ръководство до момента. Тимът от „Герена“ е на осмо място с 11 точки, а „Локомотив“ е на седма позиция с 13.
“Говорихме си цяла седмица, че трите точки са много важни за отбора. За съжаление затвориха стадионите, дано това нещо скоро се промени, защото нашите фенове ни липсват много. Не искам да правя коментари за мача, бе много тежък. Радвам се, че взехме трите точки. Не успяхме да отговорим на агресията, стояхме далеч от тях. Говорим си едни и същи неща постоянно. Последните 5-10 минути пак имаше паника при нас отзад. Преди този мач „Левски“ имаше 8 точки, това е несериозно, трябваше днес да вземем победата“, коментира след срещата капитанът на „сините“ Николай Михайлов.
“Всичко натежа днес, трудно можеш да спечелиш мача, като пропускаш толкова положения и дузпа. Мисля, че това бе най-добрият ни мач от началото на първенството. Имахме превес и да загубиш след 70 метров пас и две подхлъзвания, смятам, че бе незаслужено, но това е футболът. Ние трябва да можем да се възстановяваме не само физически, но и психически. Надявам се да използваме тази загуба като мотивация за отбора”, каза селекционерът на „железничарите“ Иван Колев.
Източник: Gong.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html