неделя, 28 април 2024 г.

„Лудогорец“ отказа „Царете“ за едно полувреме

Снимки: Dsport

„Лудогорец“ разгроми „Царско село“ с 4:0 в Разград в мач от 11-ия кръг на първенството. Шампионите вече имат 24 точки и водят с три на втория „Ботев“ (Пловдив), който утре гостува на ЦСКА. Тимът от София изигра първия си мач след завръщането на Любослав Пенев, но допусна петата си поредна загуба и остава твърдо на дъното на класирането с актив от едва шест точки.

Всички попадения днес паднаха през второто полувреме, като единствената по-интересна ситуация през първото бе конфликт между Кирил Десподов и Иван Бандаловски, който бе близо да прерасне в бой. Точни за разградчани бяха Жосуе Са, Сотириу, Сантана и Десподов. „Успяхме да постигнем убедителен резултат и сега мислим за мача с „Брага“. Силите са доста изравнени и всеки може да победи всеки. Тук можем да надвием всеки отбор“, доволен след срещата бе треньорът на шампионите Станислав Генчев.

„Загубихме, но аз съм доволен от момчетата. Първото полувреме играхме по-сполучливо. Имахме ситуации, не успяхме да вкараме гол. Всичко минава през работа. Времето е наше, ние ще обърнем внимание на това, което ни интересува”, лаконичен бе Любо Пенев.

Източник: Sportal.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html