понеделник, 6 май 2024 г.

Капитанът на ЦСКА: Имаме план как да бием „Бодьо/Глимт“

Снимки: Dsport

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей очаква нов успешен мач на отбора в Европа. Утре „армейците“ приемат „Бодьо/Глимт“ в мач от група С на Лигата на конференциите. „Треньорът вече направи добър план как да ги победим, те играят типичен скандинавски футбол. Надявам се да бъде още една хубава вечер в София. Трябва да правим това, което правихме досега, да вярваме в себе си и да играем като отбор. Много зависи как тръгне мачът“.

Самият Стойчо Младенов пък припомни триумфа срещу „Виктория“ (Пилзен) с 3:0 и призова феновете отново да са най-важният играч на ЦСКА. „Играем пред 12-ият ни футболист и очакваме подкрепа от трибуните, каквато само нашите фенове могат да дадат“, каза Младенов. „Всички са възстановени с изключение на трайно контузените Кох, Чарлс и Вион, които претърпяха операции. Схемата на „Бодьо Глимт“ е почти същата като нашата“, каза треньорът на „червените“.

В същото време стана ясно, че ЦСКА отново е глобен от УЕФА. Санкцията идва заради поведението на феновете на „червените“ по време на мача на „Олимпико“ срещу „Рома“. ЦСКА ще трябва да плати общо 6875 евро. По-голяма част от глобата е заради хвърлени предмети по време на мача и тя е в размер на 6375 евро. Още 500 евро глоба са наложени за използване на лазер в очите на футболистите на „Рома“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html