понеделник, 6 май 2024 г.

Легенда на Босна за Ивайло Петев: Престъпник!

Скандал се заформя в Босна и Херцеговина, в който е замесен и българския треньор Ивайло Петев. Босненската легенда Асмир Бегович нападна ръководството на местната футболна федерация и селекционера на страната Петев, наричайки ги „престъпници”. Повод за гневната реакция на Бегович станаха празните трибуни на стадион “Билино поле” по време на приятелския мач между Босна и Кувейт.

Местният журналист Саша Ибрул сподели снимка в Туитър и написа: „Колко тъжен момент за босненския футбол. Благодарение на страхотната работа във футболната федерация в последните години, стигнахме до момента, в който никой не се интересува от националния ни отбор”. Минути по-късно Бегович сподели мнението на журналиста и допълни: „Правилно. Водени от престъпници. Вицо, Миске (бел. ред. -Звездан Мисимович), Петев и група агенти. Вместо да бъдем футболен отбор, който обединява нацията, ние се превърнахме в страница в eBay, за да пълним джобовете на престъпници. Заповядайте…”

В крайна сметка Босна и Херцеговина записа успех с 1:0, а това бе първа победа за тима от 656 дни насам. След края на срещата Петев бе лаконичен по темата: „Не знам какво е написал, но би ме било срам да обръщам внимание на подобни неща”.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html