вторник, 7 май 2024 г.

Адска катастрофа край Варна, трима младежи загинаха

На място са загинали трима младежи в зверска катастрофа, станала снощи пред входа на двореца Евксиноград край Варна, съобщава “Петел”.

Лек автомобил, в който се движели жертвите, излизал от близката бензиностанция с намерение да пресече главния път и да направи обратен завой в посока Златни пясъци, допълва изданието.

Движещо се от север BMW, според очевидци с много висока скорост, блъска колата, при което тя се търкаляла повече от 30 метра, единият пътник изскача от нея, другия е затиснат в задната ѝ част, а водачът – млада жена – издъхва преди пристигането на линейката.

БЛИЦ съобщава тази сутрин, че Окръжната прокуратура във Варна е поела случая заради предполагаемо причиняване на смърт на повече от едно лице при управление на МПС след употреба на наркотични вещества.

46-годишен мъж, управлявал един от автомобилите, участвали в тежката катастрофа, е задържан. Предстои анализ на доказателствата за привличането му като обвиняем и задържането му по реда на НПК.

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около пътно-транспортното произшествие продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Варна.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html