събота, 27 април 2024 г.

Героят ни срещу Италия: Това е най-важният ми гол

Голмайсторът за България при равенството 1:1 срещу Италия – Атанас Илиев, сподели щастието си от отбелязаното попадение, определяйки ги като най-важното в кариерата му до момента. „Това беше много ценен гол – първи за България и то срещу Италия. Той е сред най-важните голове в кариерата ми. Щастлив съм, че отбелязах. Не е лесно да се вкара на Италия. Трудно създавахме ситуации, играхме на контра, но за радост успяхме да отбележим“, започна Илиев.

„Коментирахме с Десподов, че може да се случи подобна котраатака и се радвам, че се случи. Чувството е неописуемо, емоциите взеха връх и всичко беше супер. Може и да ме мразят в новия клуб след този гол! Надявам се да ми даде самочувствие и да се справя добре в „Асколи“, завърши стрелецът.

„Радвам се, но въпреки всичко стараем се да останем здраво стъпили на земята, защото пътят оттук нататък е труден. Не искам да ни замъглява съзнанието, да си мислим, че сме направили някакъв грандиозен успех. Трябва да надграждаме от мач на мач и да показваме по-добри игри, особено в нападение. Още като пристигнахме отношението беше изключително. Преди мача се видяхме с Манчини и Виали. След мача, когато тръгвахме с автобуса, отвън публиката ни ръкопляскаше. Неща, които могат само да ни радват и трябва да ни зарежда с позитивна енергия“, допълни треньорът ни Ясен Петров.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html