четвъртък, 9 май 2024 г.

Джуди Халваджиян: Зуека напусна, когато самозабравили се политици спряха „Господари на ефира“

Васил Василев-Зуека взе решение да напусне България заедно със семейството си и да заживее в друга държава в името на по-доброто бъдеще на детето си. Решението на известния водещ предизвика множество реакции в социалните мрежи. Ето какво казва Джуди Харваджиян, продуцент на спряното предаване „Господари на ефира“, пред „24 часа“:

„Зуека реши да напусне България преди 3 години, когато спряха „Господари на ефира. Аз съм си говорил с него и той беше много разочарован от това, че единственото предаване, което се бори за справедливост и дава надежда на хората, беше отвяно от определени самозабравили се политици с огромна власт над медиите. Много се разочарова от тази ситуация, а и от всичко друго, разбира се“, казва Джуди.

 

„За него, а и за голяма част от екипа, ситуацията с „Господарите“ беше абсолютно разочарование – това са хората, които 18 години се бореха за справедливост и помагаха, и изведнъж по политически причини, разбира се, които никой няма да ви каже, не се продължи договорът. Затова аз винаги съм казвал, че ако видим „Господарите“ да се връщат в ефир, това означава, че нещо е започнало да се променя в държавата.

Както стана ясно, тази година водещ на шоуто „Маскираният певец“ ще бъде Герасим Георгиев-Геро заедно с Краси Радков, който сменя Васил Василев-Зуека.

 

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html