събота, 4 май 2024 г.

Феновете на „Левски“ искат Илиана Раева за шеф

НКП на „Левски“ призова собственика на сините Наско Сираков да прехвърли акциите на съпругата си Илиана Раева. Феновете сториха това чрез страницата си във Фейсбук.
„Наш Наско, имаш верен ход! Мажоритарният собственик на „Левски“ Наско Сираков има верен ход пред себе си за справяне с все по-дълбоката криза, в която синият клуб изпада под негово ръководство. В навечерието на Общото събрание на акционерите е добре Сираков да помисли трезво. Да си даде сметка за свършеното и за несъвършеното от него. Да си припомни какво е декларирал, че ще направи и какво е изпълнил. А като тегли чертата и се вгледа в резултата, да се освободи от очевидно непосилното бреме, което носи на плещите си. Наш Наско, прехвърли акциите си на г-жа Илиана Раева или я избери за президент на клуба! Решението пред него е очевидно и дори няма да е болезнено за егото му на „единак“, тъй като собствеността на клуба ще остане в рамките на семейството му.

Фактите показват, че човекът, който може да се справи по-добре от Сираков в настоящата ситуация, е именно съпругата му, г-жа Раева. Доказано и предвид визитката й, тя е далеч по-успешният управленец от двамата, а и много по-ясно и отчетливо в годините е изговаряла какво е необходимо за доброто на Левски. Докато Сираков залага на витиевати приказки за прозрачност и идващи до седмица-две 100-150 милиона… Резултатите от работата на Сираков и Раева в последната година, година и нещо, са красноречиво доказателство в подкрепа на госпожата – Федерацията по художествена гимнастика донесе олимпийско злато на държавата ни, докато отборът на народа носи само мъка и печал на милионите му привърженици и удря дъно след дъно.
Подобен ход от страна на Сираков си е win-win ситуация, защото от една страна ще остане в историята като човек направил най-доброто за клуба, а от друга ще може да продължи да бъде в „кухнята“ му като придружава и вози г-жа Раева по срещи с потенциални спонсори“, пиша „сините“ фенове.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html