неделя, 5 май 2024 г.

Кой ни дели на ваксинирани и неваксинирани?

Страхил АНГЕЛОВ
В българското общество тече нов пагубен процес на разделение – този път на ваксинирани и неваксинирани. След като 30 години ни деляха на комунисти и антикомунисти, русофили и русофоби, сега грантаджийската интелигентска клика, с подкрепата на медийната пропагандна машина, се опитва да внушава, че всеки, който не желае да се боде с каквото „му дават“, е назадничев идиот, който спъва прогреса и пътя на България към светлото бъдеще. Бъдеще основано на неолибералните троцкистки възгледи, в което няма да има държава, семейство и пол, а само един универсален, малограмотен потребител на китайски дрънкулки!
Всички (ваксинирани или не) трябва да се противопоставим на всякакъв вид правителствени разпоредби и евтина пропаганда, които допринасят за това разделение и целят да отнемат права на тези, които не желаят да ползват съмнителни препарати с неясно съдържание и още по-неизвестни последствия за човешкия организъм в дългосрочен план, за които никой не носи никаква отговорност.
Който иска да се ваксинира, да го направи! Нали така той се чувства защитен и неваксинираните не би трябвало да му пречат. Друга тема е, че и с т.нар. „ваксина“ пак се хваща грип както и без нея…… Грипове е имало и ще има – едни по-тежки, други протичат по-леко и така си е от много отдавна.
Всичко това отново цели да отклони вниманието на народите и те никога да не успеят да осъзнаят истинските си проблеми и да се обединяват срещу това, което наистина причини нищетата и неравенството – хишният транснационален финансов капитал и дерегулациите, които той наложи на държавите, чрез марионетни правителства! Или иначе казано – глобализъм. Разделението трябва да бъде на друга основа и тази енергия насочена в различна посока – срещу тези, които всеки ден ни обират, а не срещу неваксинирания съсед, който плаща същия скъп ток като вас, защото му е наложена „либерализация“ на пазара на електроенергия от глобалистката структура, наречена Европейски съюз и по този начин е отворена вратата за борсовите спекуланти. Това е само един пример…. могат да бъдат приведени стотици подобни. За справедливо разпределение на благата, срещу монополите, невежеството, безпросветността и духовната нищета трябва да се води борба, а не срещу неваксинираните.
За пореден път успешно се използва старата стратегия да се подплаши стадото с викове: „вълк, вълк“, за да не се дърпат много, когато започне стригането.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html