четвъртък, 9 май 2024 г.

Шведи приземиха „Лудогорец“ в ШЛ

 

 

„Лудогорец“ загуби с 0:2 първата среща с „Малмьо“ в плейофния кръг на Шампионската лига. Българският тим игра слабо, допусна много грешки и почти не успя да затрудни шампиона на Швеция. „Малмьо“ откри в 26-ата минута с гол на Бирманчевич, а в 61-ата се разписа Йо Инге Бергет.

Освен двата гола шведският отбор удари греда и пропусна половин дузина чисти положения. Това е първа загуба за българския тим в тазгодишните квалификации в Шампионската лига. Дотук съставът, воден от Валдас Дамбраускас, беше допуснал четири гола в шест срещи.

„Във важните моменти подценихме нещата. От наши грешки получихме два гола. Надявам се следващия мач да излезем крайно мобилизирани и да променим това, което допуснахме сега. Отдавам го на губене на концентрация и липса на опит в такива големи мачове. Губим концентрация в най-важните моменти. Сега имаме два-три дни да променим нещата. Като капитан ще им кажа „горе главата“ и в следващия мач да излезем, за да направим всичко възможно да победим“, сподели капитанът на разградчани Антони Недялков след срещата. Реваншът е на 24 август в Разград от 22:00 часа.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html