четвъртък, 9 май 2024 г.

„Левски“ продължава да затъва

„Левски“ загуби трети пореден мач от началото на сезона. „Сините“ падпаха с 0:2 от „Арда“ на стадион „Георги Аспарухов“ в среща от третия кръг на елита. Така те записаха нова срамна страница в историята си – за първи път тимът стартира сезон с три поредни поражения.

Головете във вратата на Николай Михайлов вкараха Тонислав Йорданов от дузпа (20) и Спас Делев (32). И двете попадения паднаха след ужасни грешки на домакините. Първо сбърка Симеон Славчев. При втория гол същото направи Михайлов.

Освен това „Левски“ игра отчайващо слабо. Тимът на Живко Миланов не успя да затрудни сериозно „Арда“. Най-добрата възможност за „сините“ дойде пет минути преди края, когато Мартин Петков стреля в гредата.

„Натежава поредната загуба, още повече две от тях са на наш терен. Като цяло сами се бихме. Знаехме как играе „Арда“, но след тези елементарни грешки беше доста трудно да се върнем в мача. Най-големият проблем е неяснотата. Когато има по-голяма яснота, ще има бъдеще пред отбора. Говорим, че ще залагаме на млади момчета, но голяма част не са готови още за мъжки футбол. Ръководството ще прецени какъв ще бъде пътят. Аз и като футболист не съм се предавал и ще се боря до последно. И в най-трудния момент съм показвал характер и съм излизал“, заяви треньорът на „Левски“ Живко Миланов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html