понеделник, 6 май 2024 г.

Джейми Лий Къртис с гордост сподели, че синът й е станал трансджендър

 

Холивудската звезда Джейми Лий Къртис призна гордо, че синът й е трансджендър. Това стана по време на интервю на актрисата за списание AARP. В него тя сподели, че вече има още една дъщеря, разказвайки историята на 25-годишния Томас.

По думите на Джейми, животът е „постоянна метаморфоза“ и един момент, макар да е имала по-закостенели разбирания за половите различия, приела желанието на сина си да се превърне в жена.

Актрисата разкри още, че вече има две дъщери и скоро Руби (бившият Томас), която е сгодена, ще сключи брак със своята половинка през 2022 г.

На въпрос дали иска внуци, Къртис споделя, че се надява, но е още рано за това, макар Ани, която осиновява първа, да е омъжена.

„С гордост и удивление наблюдавах как синът ни се превръща в дъщеря ни“, каза 62-годишната актриса, която подкрепила детето си.

Лий Къртис и съпругът й Кристофър Гест дълги години се опитвали да създадат потомство, след което решили да си осиновят дете. След като взимат в дома си момиченце на име Ани (която вече е на 34, се решават да не я отглеждат сама. И така се сдобиват и с Томас, който се увлича по компютърните игри и днес ги създава.

Още една новина наскоро зарадва киноманите. Джейми Лий Къртис ще получи наградата “Златен лъв” за цялостно творчество на 78-мото издание на международния кинофестивал във Венеция, който ще бъде насрочен за 1-11 септември. Ще бъде излъчен последният филм с участието на Къртис – “Хелоуин убива”. Прожекцията ще е извън конкурсната програма, а световната програма на лентата е през октомври. Сред хитовите заглавия с участието на 62-годишната актриса са “Риба, наречена Уанда” и “Истински лъжи”.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html