събота, 4 май 2024 г.

Пеле: Горе главата, Килиан!

Легендарният бивш бразилски футболист Пеле подкрепи младата френска звезда Килиан Мбапе, който изживява едно от най-големите разочарования в кариерата си. Нападателят на Франция и ПСЖ пропусна решаващата дузпа в 1/8-финала срещу Швейцария и „петлите“ отпаднаха от турнира.

„Горе главата, Килиан! Утре ще бъде първия ден от новото приключение“, написа бразилската легенда. След пропуска Мбапе се прибра безкрайно разочарован в съблекалнята, а останалите футболисти на Франция се опитваха да го утешат.
„Мбапе е ужасно разстроен, както и всички останали. Никой не може да му се сърди, тъй като той пое отговорността да изпълни петата дузпа“, коментира от своя страна селекционерът на Франция Дидие Дешан.

„Тъгата ми е огромна. Не успяхме да постигнем целта си. Извинявам се за тази дузпа. Исках да помогна на отбора, но не успях. Ще бъде трудно да заспя. За съжаление това са рисковете на този спорт, който много обичам. Знам, че ​​феновете са разстроени. И все пак искам да им благодаря за подкрепа и за това, че винаги имате вяра в нас. Най-важното сега е да се изправим в навечерието на предстоящите изпитания. Моите поздравления и успех на швейцарския национален отбор“, каза самият Мбапе.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html