неделя, 5 май 2024 г.

Най-големият рекламен фестивал у нас се завръща през септември

FARA UNUSUAL 2021 ще се проведе в София с двугодишен период на участие

Двадесетото издание на Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции – ФАРА 2021, ще се проведе от 8 до 11 септември в град София, съобщават организаторите.

FARA UNUSUAL 2021 се организира в столицата за пръв път от 2000 година насам, а събитието ще премине под мотото “Unexpect the expected”, като за първа година в рамките му се въвежда и Медиен фестивал. Целта на новия Фестивал е да награди работата, която се откроява чрез стратегия в използването на медийните канали, която променя пазара, и води до измерими резултати.

Новости има и в Творческия фестивал. От тази година се въвежда една изцяло нова категория – Бранд адаптивност, в която ще се състезават рекламни форми, които променят образа, дейността или продукт на бранда в отговор на непредвидена социална или пазарна ситуация. В категорията ще се допускат и рекламни форми, които са реакция в реално време на специфична тема или значимо за обществото събитие (topical & real time advertising).

Обновена и разширена също е и подкатегория Социални медии и инфлуенсър маркетинг в категория Digital. Категорията е отворена за всички дигитални форми и формати, използващи социалните мрежи, както и рекламни форми, които използват изключително или основно influencer marketing.

Заявки за участие в конкурсната програма на ФАРА 2021 ще се приемат до 25 юни 2021 г. Във Фестивала могат да участват рекламни форми и комуникационни кампании, които са създадени в България и са реализирани в страната или чужбина, и са публикувани/излъчени/организирани между 01.01.2019 и 30.04.2021 г.

За повече информация следете www.fara.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html