четвъртък, 2 май 2024 г.

Завеждат две дела на Люба Кулезич

Люба Кулезич, която се изявява като водеща в една кабеларка, ще се сдобие с две дела, научи „Антени“. И двете са за неин коментар в началото на предаването й, в който директно, грубо и безцеремонно обижда журналистката Валерия Велева и политическия психолог проф. Антония Христова.

Журналистката Валерия Велева грубо бе обиждана в ефир от колежката си Люба Кулезич

Кулезич нарича шефката на сайта „Епицентър“ Малария Велева, което наистина прескача всякакви границите на нормалното. Очевидно е, че 65-годишната Люба, която навремето беше от най-големите защитници на ГЕРБ и Бойко Борисов, е загубила център на тежестта, защото от известно време обърна палачинката на 180 градуса. Добре отглежданата Кулезич, както по всичко си личи, бе скъпоплатена коментаторка и изпълняваше поръчките на Делян Пеевски и Цветан Василев, получавайки огромни възнаграждения. Това бе потвърдено от бившия шеф на ТВ7 Николай Бареков, чиято подчинена бе устатата журналистка Люба.

Паметливи припомнят, че Кулезич до такава степен бе увлечена от ГЕРБ, че в яда си късаше опозиционни на партията вестници в телевизионно студио и пишеше горещи есемеси с обяснения в любов на Бойко Борисов. Времената се менят, но изпълнителките са старите, коментират по този повод независими наблюдатели.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html