петък, 3 май 2024 г.

Славиша Стоянович и „Левски“ се разделят (обновена)

Славиша Стоянович вече не е треньор на „Левски“. Договорът на специалиста изтича днес, 20 май, като има опция за още един сезон, но тя няма да бъде активирана от клуба. Стоянович изкара тежко коронавирус и бе в болница, а от онзи момент не е водил мач на отбора от стадион „Георги Аспарухов“. В последните дни Славиша присъства на всички тренировки на „Левски“.

По-късно от „Герена“ потвърдиха, че се разделят със Славиша. Той все пак ще изпълнява задълженията си на наставник до края на сезона.

Ето какво гласи официалното съобщение на клуба:

„Левскари, във връзка с появилите се информации относно взаимоотношенията между „ПФК Левски“ и Славиша Стоянович, искаме да Ви уведомим, че г-н Стоянович ще изпълнява задълженията си на старши треньор на представителния отбор до края на сезон 2020/2021 г. в Първа пофесионална лига, след което контрактът му няма да бъде продължен. Всички в „ПФК Левски“ изказваме своята благодарност и признателност на Славиша Стоянович и неговия екип за всеотдайната работа и му пожелаваме бързо и пълно възстановяване от тежко прекараната COVID инфекция, много здраве, лични и професионални успехи!“, написаха „сините“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html