неделя, 5 май 2024 г.

Миню Стайков за твърденията на Илчовски: Нямам сестра

 

 

Миню Стайков отрече твърденията на Илчовски за видео с издевателства над него в ареста съвсем лаконично. „Нямам сестра“, така той коментира разказаното от бизнесмена Светослав Илчовски. Стайков поясни, че никога не се е виждал с бизнесмена.

Миналата седмица пред Комисията по ревизия на управлението Илчовски заяви, че имало видео с издевателства над Стайков, докато той бил в ареста.

Адвокатката на Стайков Анна Павлова допълни, че клиентът ѝ е задържан през есента на 2018 година, а Илчовски твърди, че е гледал клипа през януари 2017 година.

Днес Специализираният наказателен съд гледа делото срещу Миню Стайков, който е подсъдим за злоупотреба с евросредства.

Националната агенция за приходите проверява оповестените данни по време на заседанията на парламентарната комисия за ревизии, съобщиха за БНР от ведомството. В зависимост от резултатите от проверките е възможно да се стигне до ревизия, подчертават още от приходната агенция.

Вчера стана ясно, че и прокуратурата проверява казаното пред депутатите от бизнесмените Иван Ангелов и Светослав Илчовски.

В петък на изслушване в парламентарната комисия Светослав Илчовски каза, че е бил изнудван и рекетиран за пари от управляващите и фирми, свързани с хора на ГЕРБ. Собственикът на „Градус АД“ Иван Ангелов, който беше сред споменатите имена, заяви, че ще даде Илчовски на прокуратурата, защото непрекъснато лъже.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html