понеделник, 6 май 2024 г.

Плашат със смърт треньора на „Ювентус“ и сина му, Роналдо си тръгва

Фенове на „Ювентус“ желаят смъртта на местната легенда и наставник на отбора Андреа Пирло и сина му Нико заради лошото представяне на тима. Това разкри 17-годишнят син на треньора на „Юве“, оплаквайки се от психическия тормоз в последните дни. „Ти и баща ти трябва да умрете“, гласи едно от съобщенията към Пирло-младши, след като „бианконерите“ реално загубиха битката за титлата в Италия и отпаднаха от Шампионската лига.

Кристиано Роналдо със сигурност ще напусне отбора, ако той не се класира за ШЛ за следващата година, твърди Tuttosport. „Бианконерите“ ще водят люта битка за мястото си в Топ 4 до края на сезона, след като направиха поредна грешна стъпка в гостуването си на „Фиорентина“ (1:1). 36-годишният португалец все по-често показва негодуванието си от слабото представяне на отбора и по всичко личи, че не е щастлив в Торино и вече мисли за напускане. Той има договор до 2022 г., но нищо чудно да бъде продаден през лятото. CR7 получава заплата в размер на 31 милиона евро на сезон, която клубът трудно ще може да си позволи, ако играе в Лига Европа, където приходите са далеч по-скромни. Интерес към Роналдо не липсва, като се твърди, че „Манчестър Юнайтед“ и ПСЖ следят отблизо ситуацията и може да отправят оферта за нападателя през лятото.

Масимилиано Алегри пък е все по-вероятно да се завърне начело на гранда от Торино от лятото. Специалистът, който донесе 5 титли и 4 Купи на Италия във витрината на клуба, може да замени Андреа Пирло след края на сезона, твърди La Repubblica. Заедно с треньора може да си тръгне и президентът Андреа Аниели, който също отнесе доста упреци напоследък.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html