неделя, 5 май 2024 г.

„Локо“ (Пд) с четвърта поредна победа, удари и „Левски“

„Локомотив“ (Пд) победи с 1:0 „Левски“ в среща от предпоследния кръг от редовния сезон в Първа лига. Гола вкара Кристиан Илич в началото на второто полувреме. За „смърфовете“ това беше четвърта поредна победа без допуснат гол. С успеха „черно-белите“ събраха 52 точки и са на шест от водача „Лудогорец“, който е с мач по-малко. 9-ият в момента „Левски“ се отдалечи дори и от седмото място, даващо право на бараж за Европа.

„Мисля, че в определени моменти момчетата стояха добре на терена. Проблемът е, че имаме много контузени футболисти и такива, които се връщат от карантина. В един момент се принуждаваш да смениш схемата на игра. Това са ни моментните възможности. Има още какво да се желае, но ми се иска да сме по-дисциплинирани и организирани. Не можеш да дадеш самочувствие на футболистите. Ако искаш да играеш футбол, не трябва да има страх. Искам футболистите да се възстановят физически, защото за една седмица играем с първите три отбора. Ако не можеш да се мотивираш за дерби, за какво говорим? Надявам се срещу ЦСКА да сме доста агресивни, организирани и атакуващи“, коментира след срещата треньорът на „сините“ в тази среща Живко Миланов.

„За Ради и Боби Цоневи мисля, че едва ли ще играят до края на сезона. Ако могат да хванат поне един мач. Славиша Стоянович е изписан от болница, но все още е под карантина“, каза още бившият национал.
„Създадохме доста положения. Коментирахме, че моментът ще дойде – дали в първата или последната минута. Благодарен съм на момчетата, че го дочакаха. Нормално е да има дни, в които Митко Илиев да не може да отбележи гол, но всички знаят какво е той за нас“, лаконичен бе наставникът на „Локо“ Александър Тунчев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html