сряда, 1 май 2024 г.

„Левски“ похарчи чували с пари! Ами редно е да фалира

Наско Сираков обяви как ще спасява Левски - БГ Футбол - efbet Лига - Gong.bg
Васил Колев
Голяма драма, че някакви футболни мениджъри се разтревожили, защото „Левски „можел да фалира. Сигурно, че няма да си вземат комисионите за великата ни селекция. Има смисъл, ако използваш съвременни информационни средства, да критикуваш ръководството, преди да е станало късно. Постфактум няма никакъв смисъл.
Иначе по сериозната тема. Преди повече от година стана ясно, че трябва да се спасява „Левски“. Какво е спасението?
1. Да направи силен отбор, който да изкарва пари.
2. Да се намери начин „Левски“ да започне сам да изкарва възможно най-много пари.
За първото, за късмет, се появи Сираков, който получи безусловно доверие на феновете на „Левски“, защото вярват, че може да го направи. За второто в клуба остана Павел Колев и скъпоплатеният му екип. Нито се случи първото, нито се случи второто. Как точно да бъде спасен „Левски“?
Явно с „Щрабаг“, букмейкъри, които чакат лиценз и т.н. Познатата схема за плащане на масрафа, а не на спасението. А масрафа е бая сериозен, като гледам цифрите. Благодарихме на тоя, дето помага за масрафа, дойдоха изборите, отминаха и заговорихме за фалит. Някъде да бъркам?
Знаете ли къде е най-големият проблем? Немалка, даже критично голяма част от феновете на „Левски“ обясняваха как в пандемията Павел Колев не можел да направи нищо, ама договорите, ама това, ама онова. Защото вярват, че онзи пак ще бръкне в чекмеджето и ще прати някой спонсор. Нашата работа е само да се караме помежду си. Ако ви се търсят причините защо „Левски“ не успява с второто от написаното горе, потърсете в постовете ми деня на Общото събрание на „Левски“ с декларацията за гробокопачите. Там е написано какво ще се случи и какво ще се пропилее. Никога не съм бил толкова сигурен, колкото преди онзи ден, че „Левски“ има всичко налице, за да се измъкне от дупката. За един ден всичко приключи.
Истината е, че вместо да изкарва пари и да обединява феновете на „Левски“, ръководството се зае да вбива клинове между тях и да преследва критиците, да се „създават“ и „хранят“ анонимни страници за да громят критици и да забиват клинове. И да прави футболна селекция с хора, чиято принципна работа е да критикуват.
Е, какъв резултат да очакваме? Все ми се струва, че няма по-непрофесионален отбор в „А“ група. Ами има логика да ни сполетят някакви беди.
И понеже всякакви арогантни неща слушам. Трябвало да се обърне ръководството към феновете да помогнат. Какво да им каже? Похарчихме чували с пари за това, което виждате, а сега платете за пореден път масрафа, ахмаци! Дано само левскарите са видели какво направиха в последните дни феновете на други отбори, друго не мога да кажа.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html