неделя, 5 май 2024 г.

ЦСКА гони капитана си

За капитана Петър Занев настоящият сезон ще е последен с фланелката на ЦСКА. Според „24 часа“ „червеният“ клуб и 35-годишният защитник ще се разделят след края на кампанията. Националът пристигна в Борисовата градина преди 2 г. Преди това той игра близо 12 г. в чужбина – в Испания, Украйна и Русия. За родения в Благоевград Занев има вариант през следващия сезон да се събере с добрите си приятели Станислав Манолев и Николай Бодуров в „Пирин“. „Орлетата“ уверено вървят към завръщане във футболния ни елит. В последния мач на ЦСКА Занев направи дузпа и бе изгонен, което помогна на „Царско село“ да запише 3 точки, осигуряващи му оставане в Първа професионална лига.
Освен със Занев пък „червените“ вървят към раздяла с още един бранител. От „Армията“ изглежда ще „отлети“ Пламен Гълъбов. Заради изявите си в ЦСКА той дори стигна до участие в националния отбор миналата година, но през тази вече твърде рядко получава място при титулярите.
Почти е сигурно, че Димитър Костадинов от „Царско село“ от лятото ще се премести на „Българска армия“. Интересно е, че той е следен и от „Левски“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html