неделя, 5 май 2024 г.

Гаджето на Григор Димитров: Нямам много приятели

Никога не съм била в България, призна Лолита Османова в чат на живо с фенове в Инстаграм. Рускинята от кавказки произход не пожела да каже нищо по темата за връзката си с най-добрия ни тенисист Григор Димитров, а само каза, че не коментира личния си живот.
Дъщерята на олигарх от енергийния бизнес сподели, че обича да готви, но само когато е в настроение. „Не бих го правила по три пъти на ден само по задължение. Трябва да имам специална нагласа за това“, каза Османова.
Тя обясни на феновете, че е на 27 години, любимият ѝ град е Москва, а много обича да ходи и в Маями. Основно се занимава с организацията на концерти и театрални постановки в Монте Карло, където живее, но заради ограниченията, наложени от коронавируса, в момента не може да го прави и работи само върху луксозното списание, което е другият ѝ бизнес.

„Нямам много приятели, но тези, които мога да определя като такива, са истински. С повечето се познаваме от времето, когато на 7-годишна възраст започнах да тренирам тенис“, обясни приятелката на Димитров, уточнявайки, че не говори арменски.
Днес Григор трябва да изиграе първия си мач на Мастърса в Монте Карло. Негов съперник ще бъде германският гигант Ян-Ленард Щруф.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html