неделя, 5 май 2024 г.

Шефът на волейболния ЦСКА изведе „Хебър“ до финал

Волейболистите на „Хебър“ (Пазарджик) се класираха на финал в мъжкото ни волейболно първенство след победа у дома над „Монтана“ с 3:2 (19, 21, -20, -21, 14) в драматичен трети мач. Така тимът от Пазарджик спечели серията с 2-1 победи и ще спори за титлата срещу „Нефтохимик“, който се справи с „Левски“ след две победи. Финалната серия започва в неделя.
Вече в трети мач начело на „Хебър“ е президентът и треньор на ЦСКА – Сашо Попов. Специалистът, който от години се бори за оцеляването на „червените“, в момента е в отпуск от клуба. Той има оферта да води пазарджиклии и през следващия сезон. Решението му до голяма степен ще зависи от бъдещето на зала „Васил Симов“. Преди време бе обявено, че за комплекс „Червено знаме“ се готви мащабен инвестиционен проект.
„Никога не съм бил в такава ситуация. Тези смени на треньорите водят или до голям повдигане или голям спад. Тук бе някакво средно ниво. „Монтана“ заслужаваше дори да победи. Отборът на Бургас е фаворит във финала съобразно с резултатите, но „Хебър“ се гордее със селекцията си. Но, тези мачове много ме ориентираха. Аз разбрах много неща и дано да мога да помогна. Фаворитът „Хебър“ бе на няколко точки от отпадане, но не се случи“, каза Попов сред инфарктния успех в мач №3 от полуфиналите.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html