неделя, 5 май 2024 г.

Георги Марков: След 8 месеца Борисов се връща на бял кон

„Победата на Бойко Борисов е уникална поради две причини – едната е заради джипката, която стана символ на промяната в България, а втората – невероятната му международна дейност“, изтъкна пред Би Ти Ви бившият конституционен съдия и кандидат за депутат на ГЕРБ Георги Марков. Той напомни, че лидерът на ГЕРБ е ветеран и абсолютен европейски шампион по победи. Марков открои Борисов като „старейшината на ЕНП“ и коментира решението му да се откаже от депутатското място като силен политически ход.

„Не може да си возил на джипката Камерън и Орбан, да си ученик на Меркел и да седнеш с Бабикян в един парламент и да слушаш лудостите на Мая Манолова“, коментира иронично бившият конституционен съдия. Той разкри, че вече се е чувал с Бойко Борисов след парламентарния вот.

„Казах му, че Виктор Орбан чакаше осем години унгарските комунисти да продадат държавата, а той ще чака най-много осем месеца. Не ги бива за нищо, смешни са, нямат подкрепа. България трябва да мине през това и той ще се върне на бял кон“, разкри подробности от разговора си с Борисов Георги Марков. По думите му Борисов ще управлява още две години, тъй като България освен парламентарна република е и с местно самоуправление.

„По места Борисов продължава да управлява цели 5 млн. българи. Той управлява цялата страна. Продължава международната си дейност като ветеран в ЕНП, а конфигурацията да я решават победените“, завърши Марков.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html