петък, 3 май 2024 г.

Спешна среща на „Герена“ за бъдещето на Стоянович

Треньорът на „Левски“ Славиша Стоянович бе изключително разочарован от отпадането на неговия тим за Купата на България след загубата от „Славия“ с 1:2. Специалистът намекна, че може и да подаде оставка, като призна, че ще говори с мажоритарния собственик на „сините“ Наско Сираков, за да видят какво е бъдещето на клуба. Възможно е срещата на „Герена“ да е още тази вечер или най-късно утре до обяд.

„Тежка вечер, много сме разочаровани. Имахме надежда тази година да направим нещо, но изпаднахме от Купата. Имахме много проблеми в последните дни, но това е футбола. Направихме грешки при головете. Ще говорим с отбора и дано нещата да се подобрят. Показваме различни лица в различните мачове – това трябва да го променим, ако искаме да сме сериозен отбор. С подобна игра не можем да мислим за по-високо място в класирането. Ще говоря с господин Сираков за ситуацията, в която се намираме. Трябва да се стегнем. Надявам се всички контузени да се възстановят по-бързо. Днес Найджъл Робърта също игра контузен. Не трябва да мислим за отпадането, а да си поговорим какво в момента е най-добро за клуба“, каза Стоянович.

Отпадането на „сините“ означава, че тимът няма да спечели купа в 12-и пореден сезон. За последно „Левски“ стана шампион през 2009 г.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html