събота, 4 май 2024 г.

Кралев каза кога ЦСКА ще има нов стадион

Спортният министър Красен Кралев отговори на въпрос за стадиона на ЦСКА, който му зададе привърженик във Фейсбук. Фенът пита: Г-н Кралев, кога ЦСКА ще има стадион? Министърът отговори с едно изречение: „Когато клубът пожелае да подпише документите за учредяване на съвместното дружество“.
Припомняме, че в средата на февруари собствениците на „червените“ Гриша Ганчев и Юлиян Инджов обявиха, че възнамеряват да ес оттеглят и повече да не издържат клуба. Тогава Кралев заяви, че сътресенията при „червените“ се случват точно, когато се е очаквало да се направи съвместно дружество за стадион „Българска армия“.
„С тревога следя какво се случва в ЦСКА в последните часове. Когато има такива сътресения в най-големите спортни клубове в страната – „Левски“ и ЦСКА, това се отразява на огромен брой български граждани. Неприятна и напрегната е ситуацията. Това идва в момент, точно когато чакахме ръководството на ЦСКА да подпише договора за учредяване на съвместно дружествено, с което да се инвестира на ст. „Българска армия“, заяви преди месец спортният министър.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html