петък, 3 май 2024 г.

Дончева захапа Цветанов в телевизионен театър

Напримиримата към действията на Цветан Цветанов Татяна Дончева направи театрална драма с любителя на апартаменти и бивш втори в ГЕРБ по време на телевизионен дебат по Би Ти Ви. По едно време между двамата прехвърчаха сериозни искри. Дончева припомни тъпанарските акции на Цветанов, апартаментгейт и арестите на невинни хора и общото му минало с Бойко Борисов, а Цветанов ѝ отговори с фактите, че юристката била в основата на поправката „Ванко 1“. После двамата на няколко пъти си подаваха топката и започнаха да се упражняват по темата за ваксините и ковид кризата. Разбира се, участие в дебата взе и доц. Атанас Мангъров. Инфекционистът е известен антиваксър и борец срещу мерките в битката с коронавируса.

Цветан Цветанов няма как да изтрие миналото си

Иначе според Татяна Дончева българите имали психически проблеми, а държавната администрация и гербаджиите не били безсмъртни. Цветанов пък поиска да се цифровизира МВР и обяви, че след него и наследника му във вътрешното ведомство Веселин Вучков ведомството било завладяно от хора на ДПС. Мангъров пък обяви да се спрат всички безсмислени мерки – затваряне на училища и заведения. Въобще от изявите на новото политическо трио – Цецо, Наско и Таня, се вижда, че ако вземат властта, тези маргинални партии са способни да превърнат България в пустиня, смятат независими наблюдатели.

В клишето влезе и представителят на „Демократична България“ Велизар Шаламанов, който наблегна, че милиардите от Европейския съюз трябвало да отиват за социални политики, цифровизация и електронно управление. Подобна програма вече била изготвена от неговата коалиция. После помоли Цветан Цветанов да са заедно. Вероятно за да се сдобие и той с някой друг луксозен апартамент.

„Няма нужда да сме заедно, за да осъщестяваме общи политики“, изтърва по време на дебата Дончева и остави в размисъл онези, които мислят, преди да гласуват и не се влияят от приказките, а от действията на така наречения български политически елит.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html