петък, 3 май 2024 г.

Джошуа: Казах на Кубрат Пулев, че e страхливец

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа се готви сериозно за предстоящия сблъсък срещу Тайсън Фюри, но преди да пристъпи към всички предизвикателства, които го очакват през 2021 г., британецът се върна към сблъсъка с Кубрат Пулев, който той нокаутира в Лондон в края на миналата година. Ей Джей разказа за сблъсъка и описа репликите, които двамата са си разменили преди, по време и след мача. По време на интервю за JD SPorts, Джошуа гледа отново на видео мача си с българина и си припомни случка от осмия рунд, в която българинът го удари по време на клинч. „Виждаш ли какво му казах тук? Върни! Казах му „Не прави това с мен, страхливец (на англ. език – pu*sy)“.
Тази реплика от англичанина остана незабелязана тогава, но той искаше да я припомни, защото му е помогнала да преодолее съперника. Заяви, че е бил готов за психологическите атаки на българина. „Не знаех много за Пулев, затова гледах мача му с Владимир Кличко. Опитваше същата тактика, както на кантара, така и в мача. Опитваше се да доминира и на ринга. Има такъв елемент в него. Не се знае много за него, тъй като не дава много интервюта и говори различен език в различна държава. Трябва да си направиш проучване“, заяви англичанинът.
В същото предаване Джошуа разкри, че е получил инструкции и от Флойд Мейуедър по време на мача. Най-богатият спортист беше около ринга и на няколко пъти подвикваше на световния шампион. „Когато се биех, можех да чуя Мейуедър. Викаше ми „удряй, удряй, шампионе“. За мен е чест той да е сред моя отбор и го уважавам заради всичко, което е постигнал“, добави Ей Джей.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html