петък, 3 май 2024 г.

Ангелкова пипна ковид, възстановява се

Николина Ангелкова изглежда ослепително след разкрасителните процедури

Бившата министърка на туризма и настояща депутатка от ГЕРБ Николина Ангелкова е  под карантина, защото преди повече от седмица беше повалена от коронавируса. Ангелкова упорито се опитвала да скрие за здравословните проблеми, но нейни приятелки я издадоха. За радост на всички нейни близки, възпитаничката на бизнес училището в Харвард вече е добре, независимо че не изкара болестта на крак, а се наложи да се лекува с антибиотици.

По ирония на съдбата именно заради пандемията и лошите резултати в туризма миналата година Ангелкова подаде оставка и напусна поста си. Преди да сдаде властта в Министерството на туризма, тя три години беше подложена на остри атаки от твърде нервния си коалиционен партньор Валери Симеонов. След като напусна изпълнителната власт, Ангелкова се подложи на разкрасителни процедури, ефектът от които е зашеметяващ.

На 25 април с новата визия Ангелкова за поредна година ще бъде в Холивуд на раздаването на Оскарите. На 15 март ще се разбере дали бившата министърка ще има шанс да бъде в компанията на Мария Бакалова. Актрисата има шанс да стане първата българка, номинирана за най-престижната кинонаграда за участието си във филма „Борат 2“.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html